Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İDO´da bayram tatili yoğunluğu başladı

İDO´da bayram tatili yoğunluğu başladı

15 Haziran 2018 Cuma günü başlayacak 3 günlük Ramazan Bayramı nedeniyle tatile çıkan İstanbullular deniz yoluyla Bandırma´ya akın ediyor.


Yolcular İDO feribot ve deniz otobüsleri ile Bandırma´ya gelip buradan tatillerini geçirecekleri Balıkesir´in ilçeleri ile Ege sahillerine giderken, ilçemize de yoğun olarak gelenlerin olduğu gözleniyor. 

Balıkesir´in Bandırma içerisinde geçtiğimiz günün gecesi başlayan erken tatil yoğunluğu artarak devam ediyor. 3 günlük tatil için 3 gün öncesinden yola çıkan İstanbul´lular nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) 3 olan günlük sefer sayısını 12´ye kadar çıkardı.
Arife günü olan 14 Haziran´da İstanbul (Yenikapı)- Bandırma arasında saat 01.00´den gece 23.35´e kadar 8 feribot ve 4 deniz otobüsüyle toplam 12 sefer düzenlenerek 9 bin 800 yolcu ile bin 760 motorlu araç taşınacak.
İstanbul´da yaşayan tatilciler sefer sayılarını artıran İDO´ya ait feribot ve deniz otobüsleri ile Bandırma´ya gelen tatilciler, buradan otomobilleri veya otobüslere binerek Balıkesir´in ilçeleri Erdek, Gönen, Ayvalık ve Edremit (Altınoluk) ile Ege Bölgesi´ndeki tatil beldelerine gidiyor. Bu arada feribottan bir anda çıkan 220 motorlu araç Bandırma ve çevresindeki yollarda trafik yoğunluğuna neden oluyor.
Haber : Erdem Özcan



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı