Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İDOda 365 gün ucuz bilet var

İDOda 365 gün ucuz bilet var

Hesaplı, hızlı ve rahat ulaşımın adresi İDO, yeni yıla, yine çok avantajlı bir kampanyayla merhaba dedi. İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, İDOda 365 gün kampanya olacağını müjdeledi.

Hesaplı, hızlı ve rahat ulaşımın adresi İDO, yeni yıla, yine çok avantajlı bir kampanyayla merhaba dedi. İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, "İDO`da 365 gün kampanya olacağını" müjdeledi.
İDO`nun 2013 yılı ile başlayan kampanyası yolcuları memnun edecek ucuz bilet alternatifleriyle yüzleri güldürüyor.
İDO`nun tüm dış hatlarda özel avantajlar sunan kampanyası, 7 Ocak - 31 Mart 2013 tarihleri arasında devam edecek. Tüm hatlarda kampanya için ayrılan biletlerin sayısı, yolcu koltukları için 156 bine, araçlar için 27 bin adete ulaşıyor. Her hatta indirim var, Pendik-Yalova sadece 5 TL
Kampanyanın cazip fiyatları ise bu kontenjanlara çok yoğun bir ilgi olacağını şimdiden gözler önüne seriyor: İDO`nun 7 Ocak - 31 Mart kampanyasında, Pendik-Yalova ekonomi sınıfı yolcular için 5TL, araçlar için 15 TL`lik; Yenikapı-Yalova ekonomi sınıfı yolcular için 5 TL, araçlar için 24 TL`lik; Yenikapı-Bandırma ekonomi sınıfı yolcular için 19 TL, araçlar için 74 TL`lik; Yenikapı-Bursa ekonomi sınıfı yolcular için 9 TL, araçlar için 49 TL`lik özel fiyatlar belirlendi.
Ayrıca bu kontenjanların dolması durumunda, yine standart fiyatların daha altından aynı miktarda başka düşük seviyeli fiyatlar da kampanyaya dahil edildi. Business sınıfında da Yenikapı-Bandırma ve Yenikapı-Bursa hızlı feribot hatlarında aynı şekilde özel fiyat avantajları getiren promosyonlu 4 bin adet bilet satışa sunuldu.
Bunlara ek olarak, araç içi yolcularda indirim; promosyondan alınan ucuz biletlerin artık sefer kalkış saatine 24 saat kalaya kadar yüzde 50 kesinti ile değiştirilebilmesi; Ekonomi sınıfı biletlerde sefer kalkış saatine 12 saatten fazla varken uygulanan bilet değişiklik ve iade kesintisinin % 15`ten % 10`a düşürülmesi; VIP SALON fiyatlarının düşürülmesi gibi çok sayıda ek avantajlar ve kolaylıklar da getirildi.
Türkiye`nin gurur kaynağı olmaya devam edeceğiz
İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada yolculara müjdeli haberler vererek şunları söyledi: İDO`yu ve yolcularımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Yolcularımızın alışkanlıklarını ve şikayetlerini de biliyoruz. Bu yıl, tüm sene yapacağımız kampanyalarla yolcularımızı hep memnun edeceğiz. 2011`e kadar hangi fiyat ve hizmet politikasını benimsediysek, bugün de aynısını uygulayacağız. Hızlı, konforlu ve güvenli yolculuklarımızla, her bütçeye uygun hesaplı fiyat politikamızla, milyonlarca yolcuyu ağırlayan, Türkiye`nin gurur kaynağı deniz taşımacılık kuruluşu olmaya devam edeceğiz. İDO`da alışık olduğumuz, bize teşekkür edilmesidir" dedi ve şöyle devam etti: `2012`nin Kasım-Aralık aylarında düzenlediğimiz hesaplı bilet kampanyası yolcularımız tarafından büyük ilgi gördü. Bu kampanyadan 71 bin yolcu ve 12 bin araç sahibi faydalandı. Hesaplı bilet kampanyalarımız yıl boyunca sürecek."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli