Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İGM Başkanı Bahçevan, Sivil Güçleri övdü

İGM Başkanı Bahçevan, Sivil Güçleri övdü

Balıkesir İGM Başkanı Ramazan Bahçevan, Balıkesirde faaliyete geçen Sivil Güçler Birliğini, Türkiyede eşi benzeri olmayan sivil toplum örgütü olduğunu bildirdi. Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahç

Balıkesir İGM Başkanı Ramazan Bahçevan, Balıkesir`de faaliyete geçen Sivil Güçler Birliğini, Türkiye`de eşi benzeri olmayan sivil toplum örgütü olduğunu bildirdi.
Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahçevan`ı Öz Merkez`deki özel İdare iş hanındaki makamında ziyaret etti.
Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Yurdakul beraberinde kalabalık bir heyet ile Balıkesir İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahçevan`ı ziyaret etti.
Özel İdare iş hanında gerçekleşen ziyaret de Yurdakul, dernek üyelerini tek tek tanıtarak bilahare ziyarete katılamayan dernek üyelerinin isimlerini okuyarak Ramazan Bahçevan`a bilgi verdi.
Sivil Güçler Birliği olarak derneğin tanıtılması noktasında Balıkesir protokolüne yapılan ziyaretlerin devam ettiğini anlatan Yurdakul, "Bu günde sizleri ziyaret ettik. Bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Sivil Güçler olarak Balıkesir genelinde sağduyulu hareket eden. Ülkemizin gerçekten demokrasi temeline oturmasını gaye edinen ve Rızayı Hak noktasında hareket etmeyi kendilerine şiar edinmiş bütün kanaat önderlerini çatımız altında teşkilatlandırmaya devam ediyoruz. İl merkezindeki teşkilatlandırma çalışmalarından sonra ilçeler bazında da teşkilatlandırma çalışmalarına başlayacağız" dedi.
Balıkesir İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahçevan`da, kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek "Sivil Güçler Birliği`ni basından çok yakın olarak takip ediyorum. Dernek üyelerinizi tanıtınca gördüm ki gerçekten çok önemli bir işi başarmışsınız sizleri kutluyorum. Yaptığım araştırmalara göre de Türkiye bazında platform olarak zaman zaman bir araya gelinen uygulamalar var ama böyle bir dernek çatısı altında değişik kanaat önderlerinin teşkilatlanmasının benzeri yok" dedi.
Bahçevan: "Sivil güçlere bende üye olacağım"
Ramazan Bahçevan konuşmalarının devamında çalışmalarınızda ve bir araya gelen kanat önderlerinin oluşturduğu birlikten çok etkilendim. Bu sebeple nasip olursa İl Genel Meclisi Başkanlığı görevim bitince bende derneğinize üye olmak isterim. Elimden gelen bütün yardımı her zaman yapmaya hazırım" dedi.
Sivil Güçler Birliği Başkanı Yurdakul kapılarını Ramazan Bahçevana her zaman açık olduğunu ifade ederek Balıkesir kamuoyu bizleri iyi takip etsin, teşkilatlanma, katılım, üyelik çalışmalarımız devam ederken çok değişik projelerle de hizmetlerimiz sürecek" diyerek sözlerine son verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false