Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ihale tarihleri belli oldu

ihale tarihleri belli oldu

Erdek Belediyesine ait, Otogar, büfe ve otoparklar açık attırma suretiyle kiraya verilecek.

Erdek Belediyesi`ne ait, Otogar, büfe ve otoparklar açık attırma suretiyle kiraya verilecek. Erdek Belediyesinin mülkünde bulunan ve genellikle yıllık olarak kiraya verilen Otogardaki yazıhaneler, otel, kahvehane, büfe ve otoparkların ihaleleri 6-7 Mayıs tarıhleri arasında yapılacak.Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, büfeler ve otoparkların ihaleleri 6 Mayıs 2013 Pazartesi, Otogar yazıhaneleri ile Hal binasındaki dükkanlar, otel ve kahvehane ise 7 Mayıs 2013 Salı günü ihale edilecek.
Belediyeye gelir getirmesi amacıyla belirlenen ihale edilecek 6 büfe, 20 otopark ve kamyon garajı değişen sürelere göre düzenlendi. Büfeler 1`er yıllığına ve tahmini 12 bin lira muhammen bedel, otoparklar ise bulundukları yerler ve m2 itibariyle 6 aylığına ve 250 liradan başlayan ve 7 bin liraya kadar bedel üzerinden ihale edilecekler.
Otogar içerisinde bulunan firmalara ait yazıhaneler, hal binasındaki dükkanlar, otel ve kahvehanenin parsellerine, hizmet sürelerine ve m2 olarak kapladıkları alana göre değişen rayiç bedeller üzerinden ihale edilecekler.
Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilecek ihalelere katılmak isteyenler, taşınmazların her birine olduğu gibi birkaçına da talip olabilecekler. İhaleler ayrı tarihlerde ve ayni saatte yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler tekliflerini ihale tarihinde saat 11.00`e kadar verebilecekler. İhaleler, Açık teklif şartıyla yapılacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli