Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İhtiyaç sahiplerine yakacak yardımı

İhtiyaç sahiplerine yakacak yardımı

Burhaniye Belediyesi, kış aylarında ihtiyaç sahiplerine yaptığı odun yardımını sürdürüyor.

Burhaniye Belediyesi, kış aylarında ihtiyaç sahiplerine yaptığı odun yardımını sürdürüyor.
2017´nin Ekim ayından bu yana ilçe genelinde 1.126 kişiye 11 bin 260 çuval odun yardımı yapıldı.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla zor durumdaki vatandaşlarına pek çok konuda yardım eli uzatan Burhaniye Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün ilçede budadığı ağaçlardan elde edilen odunları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kesilerek çuvallanan odunlar, mahalle muhtarlarıyla işbirliği içinde yürütülen çalışmalarla belirlenen ailelerin evlerine, belediye ekiplerince bizzat bırakılıyor.
Soğuk kış aylarında vatandaşların evlerini ısıtmalarına katkıda bulunmaya özen gösterdiklerini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ?Hem kamu hem de doğal kaynaklarımızı doğru değerlendirmeye ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sosyal yardımlaşma hizmetleri kapsamında, mahalle bazında tüm ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin sıkıntılarını bir nebze de olsa giderebilmek istiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığımız yardımları, imkânlarımız ölçüsünde sürdürmeye devam edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli