Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İki caddede trafik düzeni değiştirildi

İki caddede trafik düzeni değiştirildi

Erdek yeni trafik güzergahına alışmaya çalışıyor

Erdek´te Balıkesir Büyükşehir Ulaşım Hizmetleri Merkezi (UKOME), ?Kurbağalıdere? bölgesindeki iki caddede trafik düzenini değiştirdi.

Yeni uygulamaya göre, ?Kurbağalıdere? yönünden gelerek, polis karakolu önünden geçip, Hükümet Caddesi´ne uzanan Hakim Halil Kalyoncu Sokak ise artık Hükümet Caddesi ve Yalı Camii yönünden gelen, özellikle uzun araçların güzergahı durumuna geldi. Bu araçlar, doğrudan karşıya geçerek, kanal boyunca Turgut Özal Bulvarı´nı kullanıp, itfaiye kavşağından, Hamit Nural Bulvarı´na çıkarak ana yola ulaşacak.

Bugün itibariyle trafik levhaların takılması ile her iki caddede yeni trafik akışı uygulanırken, Erdek Emiyeti´ne bağlı trafik ekipleri caddelerde durarak sürüceleri yeni uygulama ile ilgili bilgilendirdi.

Erdek Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Yaz aylarında köyler istikametinden gelen uzun ve geniş araçların ve yoğun trafiğin daha akıcı hale getirebilmek için Yalı Mahallesi Hükümet Caddesinden, Kurbağalı mevkiine gidiş güzergahı olarak Halil Hakim Kalyoncu Sokağı, Kurbağalı Dere Caddesi, Kale altı Sokağı gidiş güzergahı Kemal Balıkesir Caddesi, Okul Caddesinden Hükümet Caddesine dönüş güzergahı olarak değiştirilmiştir." denildi.

Haber:Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli