Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İktidarı Koca Seyit´in köyüne hizmet etmemekle suçladı

İktidarı Koca Seyit´in köyüne hizmet etmemekle suçladı

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, ziyaret ettiği Kocaseyit´in köyünden iktidara seslendi:

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, ziyaret ettiği Kocaseyit´in köyünden iktidara seslendi: ?Kocaseyit sırtında 215 kilo taşıdı ama iktidar Kocaseyit´i taşımadı?
Balıkesir ilçelerinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında Havrın´ı ziyaret eden CHP Milletvekili Aytekin, beraberindeki heyetle birlikte İstiklal Savaşı kahramanı Seyit Onbaşı´nın köyü olan Kocaseyit kırsal mahallesine geçti.
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ?Kocaseyit bu memleket için sırtında 215 kg mermi taşıdı. Ancak Balıkesir´i yönetenler Kocaseyit köyünü taşıyamadı? dedi.
İktidarın Kocaseyitlilerin yalnızca oyunu aldığını ve hizmet namına en ufak bir katkı sunmadığını öne süren Aytekin, ?Kocaseyitliler, üvey evlat muamelesi görmekten bıkmış durumda. Burası, Balıkesir Büyükşehir olduktan sonra mahalle statüsü kazandı. Ancak bizim için köy ruhu ve köy tüzel kişiliği çok daha önemlidir ve bu yüzden biz Kocaseyit´i o eşsiz ruhuyla en değerli köylerimizden birisi olarak görürüz. Ancak üzülerek ifade etmek zorundayız ki Kocaseyitliler kaderine terk edilmiş bir şekilde bekliyor. Köyün içi, yapılamayan yol ve devamlı patlayan borular yüzünden toz toprak içinde. Kocaseyitliler seçim zamanı gelen iktidara yol vermeye hazırlanıyor? diye konuştu.
Aytekin, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Balıkesir´de gurur kaynağı olarak her yere fotoğrafını astığımız, biblolarını yaptığımız Kocaseyit bu memleket için sırtında 215 kg mermi taşıdı. Ancak Balıkesir´i yönetenler Kocaseyit köyünü taşıyamadı. Köylüye üvey evlat muamelesi yaptı. Bir an evvel bu sorunların çözülmesi gerekiyor. Ve her zaman olduğu gibi Kocaseyit´in takipçisi olmaya devam edeceğiz.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false