Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz´den yapım halindeki okullara ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz´den yapım halindeki okullara ziyaret

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Aka ile birlikte Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam Hatip Lisesi, Susurluk Anadolu Lisesi ve yapımı tamamlanan Mehmetçik Ortaokulu, Bandırma İmam Hatip Ortaokulu, Bandırma

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Aka ile birlikte Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam Hatip Lisesi,  Susurluk Anadolu Lisesi ve yapımı tamamlanan Mehmetçik Ortaokulu, Bandırma İmam Hatip Ortaokulu, Bandırma Enerjisa Fen Lisesi ve Okullar Vadisi´nde incelemelerde bulundu. 

Cengiz, 2014-2015 yılı yatırımları kapsamında Susurluk, Erdek ve Bandırma ilçelerini ziyaret ederek burada yapımı devam eden ve tamamlanan okulları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

/resimler/2015-8/7/1519140166940.jpg

2015 yılı itibariyle Balıkesir´de eğitim alanında çok büyük mesafeler alındığını sadece 2014-2015 yılı yatırımlarımın tutarının 237 milyon olduğunu belirten Cengiz, 2002 yılı itibaren günümüze kadar % 50´lik bir artış ile 6 bin derslikten 9 bin dersliğe yükseldiklerini dile getirdi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ilk olarak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Aka ve Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güngör´ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıp, ardından yapımı devam eden 24 derslikli Susurluk Anadolu Lisesi ile yapımı tamamlanan 18 derslikli Mehmetçik Ortaokulu´nda incelemelerde bulundu.

Daha sonra Erdek´e geçen İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz, burada Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan´ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Cengiz ve beraberindeki heyet daha sonra Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam Hatip Lisesi´nde incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, son olarak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Aka ile birlikte Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu´nu ziyaret etti.

Bandırma Enerjisa Fen Lisesi, yapımı devam eden 24 derslikli Bandırma İmam Hatip Ortaokulu´nda incelemelerde bulunan Cengiz, ayrıca Okullar Vadisi´nde yapılacak olan 40 derslikli Anadolu Lisesi ve spor salonu ile 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik pansiyon hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı