Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İl Milli Eğitimden özel öğrencilere ziyaret

İl Milli Eğitimden özel öğrencilere ziyaret

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Fahri Acar ile birlikte İlimiz Karesi ilçesindeki Karesi Ortaokulu, Ali Hikmet Paşa İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı ile Destek Eğitim Odasını ziy

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Fahri Acar ile birlikte İlimiz Karesi ilçesindeki Karesi Ortaokulu, Ali Hikmet Paşa İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı ile Destek Eğitim Odasını ziyaret etti.
Karesi ilçesi Karesi Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz´e, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Fahri Acar, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kutlu eşlik etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz´i burada Karesi Ortaokulu Müdürü Erdal Özel karşıladı. Okulun eğitim öğretim durumu ve özel eğitim sınıfı özellikle işitme engelliler sınıfı hakkında bilgi verdi.
Cengiz, okulu ve özel eğitim sınıfını gezerek incelemelerde bulunup, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ardından ?İlçemizdeki özel eğitime muhtaç çocuklara özel hizmetler sunmak istiyoruz. İlimizdeki 8 Özel Eğitim Sınıfı ve 6 Destek Eğitim Odası olmak üzere toplam 14 dersliğe yeni donanım malzemesi ve eğitim materyali aldık. Özel Eğitim Sınıflarımızdaki tüm öğrencilerimizin nitelikli eğitim almasını istiyoruz.? dedi.
Cengiz, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Fahri Acar ile birlikte İlimiz Karesi Ali Hikmet Paşa İlkokulu´nun yeni donatılan Destek Eğitim Odasını ziyaret ederken, burada yaptığı konuşmada, ?Her çocuk bir hayat ve her çocuk ülkemiz, toplumumuz için bir umuttur. Gelişim özelliği ne olursa olsun, tüm çocuklarımızı topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek için çaba gösterelim.? İfadelerine yer verdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu