Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İl spor merkezleri açılıyor

İl spor merkezleri açılıyor

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Balıkesir´de spor merkezleri açılıyor.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Balıkesir´de spor merkezleri açılıyor.
Yaz döneminin başlangıcı ile çocuk ve gençlerin yoğun okul döneminden sonra heyecan ve tutkuyla beklediği yaz spor okullarında eğitimler uzman antrenörler nezaretinde verilecek.
Son 5 yılda sürekli yoğun ilgi ve beklentiyle karşılanan kurslar, bu yıl 12 Haziran 2017 tarihinden itibaren başlayacak. Çocuk ve gençlerimizin yanı sıra velilerin de büyük bir heyecanla beklediği atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, jimnastik, eskrim, futbol, güreş, judo, karate, kick-boks, masa tenisi, okçuluk, oryantring, satranç, taekwondo, tenis, triatlon, voleybol, yüzme (eğitmen ücretli), vücut geliştirme ve fitness olmak üzere toplam 22 branştaki kurslar ücretsiz olarak verilecek.
İl Müdürlüğüne bağlı tüm tesislerde deneyimli antrenörler eşliğinde verilecek olan kurslarda çocuklar sporla buluşacak.
2014 yılından itibaren devam eden Engelliler İl Spor Merkezleri kurslarında da engelli vatandaşlarımızın spor yapmasına olanak sağlanıyor. Yaş sınırı gözetmeksizin verilecek kurslar ücretsiz olup; İşitme Engelliler: Atletizm, Judo, Basketbol, Karate, Futbol, Bedensel Engelliler: Atletizm, Halter, Okçuluk, Yüzme, Görme Engelliler: Yüzme Özel Sporcular: Atletizm, Basketbol ve Futbol branşlarında eğitim alacak.
12 Haziran- 21 Temmuz tarihleri arasında birinci dönem, 24 Temmuz- 25 Ağustos tarihleri arasında ikinci dönem olacak şekilde bu yıl da 2 ayrı dönem halinde devam edecek kurslara kayıtların 15 Mayıs 2017 tarihinde başlayacağı açıklandı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: spor merkezleri açılıyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli