Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İl Öğrenici Meclis Başkanı Pekeli Ziyaret Etti

İl Öğrenici Meclis Başkanı Pekeli Ziyaret Etti

Geçtiğimiz ay yapılan İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Ayyıldız Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Emir Karakuş....

Geçtiğimiz ay yapılan İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Ayyıldız Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Emir Karakuş ile birlikte Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Demet Aydemir ve Birlik Üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`i makamında ziyaret etti.
23 Nisan`da Ankara`da yapılacak olan Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimlerinde Balıkesir ilini temsil edecek olan Emir Karakuş`un ve Okul Aile Birliği Üyelerinin ziyaretinden oldukça memnun kalan Başkan Pekel, İl Öğrenci Meclisi Başkanı Emir Karakuş`a bundan sonraki çalışmalarında ve eğitim hayatına katkı sağlaması dileğiyle tablet bilgisayar hediye etti.
Pekel: "Ayyıldız Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği`nin geçtiğimiz haftalarda düzenlediği kahvaltısına davet üzerine yer almıştım. Orada karşılaştığımız sıcak ve samimi ortam beni çok etkiledi. Oradaki sohbetlerimizde kendilerini kutlamıştım. Bugünde onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burada ayrıca Balıkesir`de yapılan yarışma sonrası İlimizi 23 Nisan`da Ankara`da yapılacak Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimlerinde temsil edecek öğrencimiz Emir`i de elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum" dedi.
Bilidiği gibi Emir Karakuş adlı öğrencimiz aslen Erdek`li olup Atatürk İlköretim Okulunda öğretim görmüştü.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı