Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Camgöz´den yarıyıl tatil mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Camgöz´den yarıyıl tatil mesajı

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Öğretmenler, öğrenciler ve velilere hitaben bir mesaj yayımlayan Camgöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Değerli Veliler; 2019/2020 Eğitim Öğretim yılı 1.döneminin ilçemizde eğitim öğretim faaliyetleri açısından oldukça verimli geçtiğini gördük. Yaptığımız hazırlıklarla tüm kurumlarımız eğitim öğretime hazır hale getirildi. 

Erdek Anadolu Lisesi inşaatı yazın tamamlanarak teslim edildi ve Anadolu Lisesi yeni binasında eğitime başladı. İlçemiz genelinde eğitim öğretim faaliyetleri birinci dönem itibariyle eksiksiz ve sorunsuz olarak tamamlandı. Eğitim öğretim faaliyetlerini desteklemek amacıyla ilçemizde birçok proje yürütüldü, sosyal etkinlikler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tüm hızıyla devam etti, tüm kurumlarımız tarafından uygulanmak üzere bilimsel projeler hazırlandı. STEM eğitimleri hem STEM laboratuarımızda hem de okullarımızda tüm ilçemize yayılarak verilmeye devam etti. STEM eğitimleri, öğrencilerimizin ufuklarını genişleterek bilimsel verileri daha net kavramalarını ve bilimsel düşünmelerini, pratik çözümler üretmelerini sağlayarak derslerine olumlu katkılar sağladı. İl genelinde uygulanmaya devam eden Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İnceleme (BENGİ) Projesi ilçemizde eğitim öğretim faaliyetleriyle birlikte verimli bir şekilde yürütüldü. Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz projeyi velilerimizin de desteğiyle öğrencilerimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde uyguladılar. Müdürlüğümüzce ve kurumlarımızca planlanan etkinlikler dönem içerisinde hayata geçirildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz BENGİ Gençlik Turnuvaları bu dönemde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için düzenlenen 8 turnuva ile devam etti. Müdürlüğümüzce geleneksel hale dönüştürdüğümüz ve okul yöneticilerimizin sunumuyla yapılan Etik Değerler etkinliği uygulandı. Tüm okullarımızda okuma saatleri etkin biçimde yürütülerek öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasına devam edildi. Eğitim çalışmalarımız ikinci dönemde de tüm hızıyla artarak devam edecektir.
Değerli Öğretmenler; Sizler ülkemiz adına geleceğimizi teminat altına alacak donanımlı nesillerin yetişmesini sağlayan toplumun cefakar yapı taşlarısınız. Emeğiniz hiçbir zaman ödenmez. Öğrencilerinizi yetiştirmede gösterdiğiniz gayret ve fedakârlıklar için hepinize teşekkür ediyor ve ikinci dönemde de başarılarınızın devamını diliyorum. Yarıyıl tatilinizin huzurlu ve sağlıklı şekilde geçmesini temenni ediyorum.
Sevgili Öğrenciler; Karne sizin artılarınızı ve eksikliklerinizi görmenizi sağlayan en iyi araçtır. İki haftalık ara tatil, motivasyonunuzu arttırarak ikinci döneme daha iyi hazırlanmanız için bir fırsat olacaktır. Bu iki haftalık arayı dinlenerek, eğlenerek,kitap okuyarak ve eksikliklerinizi kapatarak değerlendirmeniz sizi yeni döneme en iyi şekilde hazırlayacaktır.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı