Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz:

?Yeni spor salonuna ihtiyacımız var?

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, ilçedeki eğitim-öğretimin sağlıklı bir şekilde sürdüğünü belirtti.
İlçede Atatürk İlkokulu dışında ikili öğretim yapan okul bulunmadığını vurgulayan Camgöz, ?Ancak, Milli Eğitim Bakanlığımızın uygulaması kapsamında, tüm ülke genelinde olduğu gibi önümüzdeki yıldan başlayarak Erdek´te de ikili öğretim yapan okul kalmayacaktır? dedi.
Eğitim-öğretimin yanı sıra öğrencilerin sosyal kimliklerini de geliştirmek amacıyla kültür, sanat ve spor etkinliklerine de büyük önem verdiklerine dikkat çeken Camgöz, şunları söyledi:
?Öğrencilerimizin en büyük eksiği geniş çaplı toplantıların yapılması için yeni salonların yanı sıra yeni bir spor salonuna duyulan ihtiyaçtır. Mevcut spor salonu ihtiyacımızı karşılamıyor. Bu konuda yetkili makamlar düzeyinde girişimlerimiz de sürüyor. Yine, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün kursları için yeni kurs binalarına ihtiyaç duyuyoruz. Yeni mekanlar bulduğumuz takdirde halk eğitim kurslarının sayıları daha da artacaktır.?
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, eğitim-öğretimde başarı için öğretmen-veli işbirliğinin öneminin altını da çizdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli