Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İlçe Milli Eğitim´de ödül günü

İlçe Milli Eğitim´de ödül günü

Başarılı öğrenci ve öğretmenlere ödül

 

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yıl içinde, çeşitli alanlardaki başarıları nedeniyle öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirdi. Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Mustafa Demirelli de katıldı. Kaymakam Demirelli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan´ın ödüllendirdiği öğretmen ve öğrenciler şunlar:
? Bakanlık ve TÜBİTAK işbirliğinde, ilköğretim ortaokulu bölümü öğrencilere yönelik, matematik ve fen bilimleri alanında, ?Bu Benim Eserim? projesi ismi altında yürütülen yarışmada, İl Çalışma Grubu tarafından ödüle değer bulunanlar:
Recep Ahmet Mercan Ortaokulu(Kök zararlıları ve zeytin kara suyunun etkisi)-Emine Şener(öğrenci), Şahin Özkuyumcu (öğretmen)

? 2014-2015 eğitim-öğretim yılında, Erdek ilçesindeki ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında uygulanan DynEd İngilizce dil eğitimi sisteminde başarılı olan okul ve öğrenciler:
OKULLAR
İlkokul: Atatürk İlkokulu
Ortaokul: Nerime Yüksel Ortaokulu
Ortaöğretim: Kapıdağ MTA Lisesi
ÖĞRENCİLER
Birinci: Sümeyra Ergül(Nerime Yüksel Ortaokulu)-İlçe birincisi
İkinci : Buket Kayan(Atatürk İlkokulu)
Üçüncü: Burak Çırnal(Atatürk İlkokulu)
ORTAÖĞRETİM
Birinci: Karahan Onur(Kapıdağ MTA Lisesi)
İkinci : Kübra Teke(Erdek Anadolu Lisesi)
Üçüncü: Mert Yılmaztürk(Erdek Anadolu Lisesi)
ÖĞRETMEN
Ünzile Uğurelli(Nerime Yüksel Ortaokulu)
Gökmen Kıvrak(Atatürk İlkokulu)

/resimler/2015-6/13/0151175070498.jpg

? Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Türk Patent Enstitüsü arasında imzalanan protokol gereğince, ?Şimdi Düşünme Zamanı? isimli, 2015 yılı teknoloji ve tasarım etkinlikleri kapsamında, ulusal sergide Erdek´i temsil eden öğrenciler:
Özlem Karaca, Ceren Demir(18 Eylül Ortaokulu), Sevdiye Toksoy, Melis Çalışkan, Hilâl Bölükbaşı(Karşıyaka Ortaokulu), Medine Perçin, Zilan Yavuz, Nazlıcan Bolat(Muzaffer Gürer Ortaokulu), Servetcan Bardakçı, Mehmet Serin, Betül Şahin(A.V.Ç. Anadolu İmam Hatip Lisesi), Evren Gülgün, Esra Acar(Ocaklar Ortaokulu)

/resimler/2015-6/13/0152177884106.jpg

? İlçe genelinde, LYS´de, 300 puan ve üzerinde puan alan öğrenciler:
Ahmet Furkan Şentürk, Doğukan Toptaş, Cavit Işık, Fatih Terzioğlu, Oğulcan Ali Egehan, Ertuğrul Olacak, Ceren Taştan, Ceren Sıla Nişancı(Anadolu Lisesi)
Törende ayrıca, Balıkesir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, ?Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı? kapsamında dağıtılan bisikletlerden, Nerime Yüksel Ortaokulu ve 18 Eylül Ortaokulu´na ikişer adet armağan edildi.
(Haber Merkezi)



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli