Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İlçe Müftülüğünden sünnet cemiyeti

İlçe Müftülüğünden sünnet cemiyeti

Erdek İlçe Müftülüğü beş çocuğu sünnet ettirdi.

Erdek İlçe Müftülüğü beş çocuğu sünnet ettirdi.
Erdek İlçe Müftülüğü bu seneki faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek bir ilke de imza atmış oldu.
Erdek Turizmciler ve İşadamları Derneği (ERTİAD)`da destek verdiği sünnet töreni dün gerçekleşti.
Erdek İlçe Müftülüğü ve ERTİAD tarafından düzenlenen sünnet töreni dün Cuma namazına müteakip okunan Mevlüd-ü Şerif ile başladı.
Erdek İlçe Müftülüğüne çocuklarını sünnet ettirmek için başvuran çocukların aileleri Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesine gelerek, burada çocuklarını sünnet ettirdiler.
Sünnet sırasında, çocukları sünnet olan çocukların aileleri ile Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ve İlçe Müftüsü İsmail Yalçın yakından ilgilendiler. 
Okutulan Mevlüd-i Şerif ile başlayan sünnet töreni kapsamındaki etkinlik Erdek Cumhuriyet Meydanında dağıtılan lokma hayrı ile devam etti. Cumhuriyet meydanında düzenlenen lokma hayrına, halkımız ve misafirlerimizin büyük ilgi gösterdiği gözlemlendi.
İlçe Müftülüğü tarafından ilk kez düzenlenen toplu sünnet organizasyonu hakkında konuşan Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın "Erdek`teki toplu sünnet törenlerinin bundan sonra her yıl Ramazan ayı sonrasında tekrarlanacağını açıkladı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen bu organizasyonun biraz geç olduğunu kaydeden Müftü Yalçın, bu seneki organizasyonla, sonraki yıllar için tecrübe ve deneyim kazandıklarını ifade edip, bu yıl az sayıda vatandaşımıza ulaşabildik ancak ileriki senelerde bu sayı daha da artacaktır şeklinde konuştu.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli