Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İlçede metruk yapı kalmayacak

İlçede metruk yapı kalmayacak

Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki metruk yapıların yıkımları sürüyor. Oturulamaz durumdaki bu yapıların yıkılmasına, en çok bu yapılara yakın yerde oturan mahalle halkı seviniyor.

Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki metruk yapıların yıkımları sürüyor.
Oturulamaz durumdaki bu yapıların yıkılmasına, en çok bu yapılara yakın yerde oturan mahalle halkı seviniyor.
Erdek Belediye meclisinin, metruk evlerle ilgili geçtiğimiz yıllarda yıkım konusunda karar almasına rağmen, bugüne kadar siyasi kaygılarla yıkılmayan, oturulamaz durumda bulunan tüm metruk yapıların yıkımlarının devam edeceğini söyleyen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İçişleri Bakanlığı`na bağlı müfettişlerin belediye bünyesinde yapmış oldukları denetimlerde en çok tenkit yaptıkları konunun meclis kararıyla, yıkım kararı verilmesine rağmen yıkılmayan yapılar olduğunun altını çizdi.

İlçedeki metruk yapıların yıkım uygulamasıyla görüntü kirliliğinin de önüne geçtiklerini vurgulayan Aysan, "Yaz sezonu başlamadan ilçe merkezi ve sahil bandındaki çevre düzenlemesi ile Plajlar bölgesindeki çevre temizlik çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezindeki ışıklandırma ve park, bahçe işlerinin bu ay sonuna kadar tamamlanmasını planladık. Kullanılmayan metruk yapıların yıkımlarına devam edilmesiyle de, bugüne kadar siyasi kaygılarla yapılmayan görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmiş olduk." dedi."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli