Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

İlçede toplu sünnet şöleni

İlçede toplu sünnet şöleni

Erdek Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleni bu yıl Pakize Cicilere ait Paradise isimli işyerinde gerçekleşti.

Erdek Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleni bu yıl Pakize Ciciler`e ait Paradise isimli işyerinde gerçekleşti.
Erdek Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni, sünnet çocukları için faytonların süslenmesi ve sünnet konvoyunun ilçede gezmesiyle başladı.
İlçe müftülüğünde görevli din görevlileri tarafından mevlid-i Şerif okunmasıyla birlikte sünnet çocukları ve aileleri kendileri için ayrılan masalara oturdular.
Mevlid-i Şerifin ve yapılan duaların arından gelen misafirlere pilav ve ayrandan oluşan yemek ikramında bulunuldu.

Sünnet çocukları ve diğer çocuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek günün tadını çıkardıl.
Sünnet çocukları ve aileleri ile gelen misafirlere hoş geldiniz demesiyle başlayan eğlencede konuşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, bugünün gerçek sahibinin sünnet çocukları ve aileleri olduğunu söyledi.
Sünnet şöleninin ilçenin örf ve adetlerine göre gerçekleştirildiğini kaydeden Aysan, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür etti.
Toplu sünnet şölenine, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve eşi, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Baykuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber : Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı