Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

İlçemiz stadını Bandırmaspor kullanabilecek

İlçemiz stadını Bandırmaspor kullanabilecek

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanı ziyaret eden Bandırmaspor yöneticileri, futbolcuların antreman yapmaları için Erdek stadını başkandan kullanma talebinde bulundu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı ziyaret eden Bandırmaspor yöneticileri, futbolcuların antreman yapmaları için Erdek stadını başkandan kullanma talebinde bulundu.
Bandırmaspor`lu yöneticilerin talebine olumlu yaklaşan Aysan, "Biliyorsunuz bir stad zemini iki, üç takımın antreman yapmasını kaldıramaz. Ancak bizim Erdekspor`un maçları 2 hafta sonra bitiyor. Maçlarımız bittikten sonra Bandırmaspor istediği gün ilçeye gelir, 18 Eylül stadını kullanabilir." dedi.
Bandırmaspor yöneticilerinden, Can Gülmezgil, Ahmet Edin, Bora Keskinel, Hüseyin Baş ve Menajer Hüseyin Yenikan, Belediye Başkanı Aysan`ı makamında ziyaret etti.
Yönetici Can Gülmezgil Başkan Aysan`ı belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı yeni görevinde başarı dileğini iletip kutladı. Bandırma stadının onarımın sürmesi nedeniyle antremanları Karacabey-Susurluk gibi uzak ilçelerde yaptıklarını Başkan Aysan`a söyleyen Gülmezgil, sporcuların haftanın 1 günü Erdek stadının da antreman yapması için kendilerine yardımcı olunması isteğinde bulundu.
Gülmezgil`e, Erdek ve Bandırma`nın kendisi için bir, Bandırmaspor`un da çok önemli olduğu karşılığı veren Başkan Aysan, Bandırma olmadan Erdek`in bir ayağı eksik kalır şeklinde konuştu.
Elinden geldiği kadar Bandırmaspor`a yardımcı olmak için hazır olduğunun altını çizen Aysan, yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bilindiği gibi eski dönemden kalan aşırı borçlar nedeniyle T. Halk Bankası`ndaki hesaplarımıza bloke kondu. Yani şu an futbol stadımızdaki çimlerin borçlarını ödemeyi bırakın, çimleri biçen makina arıza yapsa onu onaracak veya yenileyecek gücümüz yok. Ama ben sizlerin, Erdek stadı kendi sahanız gibi özen gösterip kullanacağınıza  inanıyorum. Biliyorsunuz, bir stad zemini 2-3 takımın antreman yapmasını kaldıramaz. Erdekspor`un son 2 maçı kaldı yani maçlarımız bitti sayılır. Bizim maçlarımız bittiği gibi Bandırmaspor istediği gün veya günlerde gelir burada antreman yapabilir. Bandırmaspor`un başarısında katkım olursa bundan büyük mutluluk duyarım." dedi.
Bandırmaspor`lu başkan ve yönetimini başarılarından dolayı kutlayan Aysan, Bandırmaspor`un daha çok taraftar desteği ihtiyacı olduğu bir maçta kendisine davet geldiği takdirde Erdek`li sporseverlerle birlikte Bandırmaspor`a tirübün desteği vermek istediklerini aktardı.
Gülmezgil`de, kendilerini ve Erdek`li sporseverleri Bandırmaspor-Siirt maçına bekliyoruz şeklinde konuşup, Başkan Aysan`a gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür etti.   
Haber: Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false