Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İlçemizde yanlış yere park edilen araçlar çekiliyor

İlçemizde yanlış yere park edilen araçlar çekiliyor

İlçemiz de sürücülerin araçlarını gelişigüzel ve düzensiz bir şekilde park etmeleri zaman zaman trafiği durma noktasına getiriyor. Çarşı merkezinde araçların düzensiz bir şekilde park etmesi,

İlçemiz de sürücülerin araçlarını gelişigüzel ve düzensiz bir şekilde park etmeleri zaman zaman trafiği durma noktasına getiriyor. Çarşı merkezinde araçların düzensiz bir şekilde park etmesi, trafiğin aksamasına neden olurken, ambulans ve itfaiye araçlarının geçişi ise güçlükle sağlanıyor. Ramazan Bayramının yaklaşması nedeni ile birlikte ilçemizdeki caddeler kullanılamaz hale geldi. Araç sürücülerinin kurallara uymaması ve hatalı yerlere park yapmaları vatandaşın tepkisine neden oldu. Son olarak bunun bir örneği ise İlçemiz Takunyacılar Sokağında yaşandı. Yaz aylarında araç trafiğine kapalı olan Takunyacılar Sokağı araçların park adresi oldu. Konu ile ilgili tepkisini belirten Mahalle sakinleri "Duyarsız bir sürücü aracını dört gün önce sokağın girişine park edip gitti.
Uyarı levhası olmasına rağmen buradan aracını çekmedi. Allah korusun bir yangın, hastalık ve acil bir durum olsa buraya giriş-çıkış yapılamayacak. Bu kadar duyarsızlık olmaz bizler de mahalle sakinleri olarak gerekli yerlere şikayetimizi belirterek kendisine ulaşmaya çalıştık. Fakat sonuç alamayınca yetkililer aracı buradan çekmek durumda kaldılar". Yaz aylarında bu sorunun daha da arttığını vurgulayan mahalle sakinleri sürücüleri daha dikkatli olmaya davet ettiklerini belirtti. .
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü yetkilileri ise, ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, kurallara uymayanlar hakkında gerekli ceza belirttiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli