Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İlkokul öğrencilerinden örnek kitap

İlkokul öğrencilerinden örnek kitap

Bandırma Cumhuriyet İlkokulu’nda kaliteli bir eğitim-öğretimin yanı sıra öğrencilerin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirme çalışmalarına da ağırlık veriliyor.

Bandırma Cumhuriyet İlkokulu’nda kaliteli bir eğitim-öğretimin yanı sıra öğrencilerin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirme çalışmalarına da ağırlık veriliyor. Buna paralel olarak halen 4-İ sınıf öğretmenliği görevini yürüten İsmigül Yiğit Çonga, geçen yıl gerçekleştirdiği “Yaratıcı yazma çalışmaları”nı kitaba dönüştürdü.

Bandırma Belediyesi’nin, “Yenilikçi Öğrenme Sınıfının Kaleminden Yaratıcı Yazma Çalışmaları” ismiyle bastırdığı kitap hakkında bilgi veren sınıf öğretmeni Çonga, şunları söyledi:

“Öncelikle kitabın basımını sağlayan Bandırma Belediye Başkanı sayın Av. Tolga Tosun’a teşekkür ediyorum. Bu kitapta yer alan öykülerin tamamı, 24 öğrencim tarafından ders saatleri içinde yazıldı. Amacım, öğrencilerimi yazmaya yönlendirmek, onlara kitap okuma alışkanlığı sağlamaktı. Bu çalışmayı e-kitap durumuna da getirdik.”

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: İlkokul öğrencilerinden örnek kitap
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı