İmam Hatip Lisesi´nde ?Geri Dönüşüm? semineri
Erdek Belediyesi tarafından, Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde, öğrencilere yönelik ?Geri Dönüşüm? konulu seminer düzenlendi.
Erdek Haber
Yayın: 29 Kasım 2019 - Cuma 11:44
Güncelleme: 29 Kasım 2019 11:44
İmam Hatip Lisesi´nde ?Geri Dönüşüm? semineri

Erdek Belediyesi tarafından, Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde, öğrencilere yönelik ?Geri Dönüşüm? konulu seminer düzenlendi.
Erdek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevlileri tarafından, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine; Çevresel açıdan belirli ölçülere, temel şart ve özelliklere sahip ambalajların üretimi, ambalaj atıklarının oluşumunun önlenmesi, önlenemeyen ambalaj atıklarının tekrar kullanılması, geri dönüşüm ve geri kazanım yolu ile çevremize olan zararın azaltılması ve kaynakların verimli kullanılması ile birlikte israfın önlenmesini, atık oluşumunun önlenmesi veya azaltılması ile birlikte atık oluştuğu durumda kaynağında ayrı toplanarak geri kazanımının sağlanmasını kapsayan sıfır atık konuları hakkında geri dönüşüm semineri verildi.

  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
  • Pazar 18.5 ° / 11.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.6 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Akın, Milli Sporcuları ağırladı

2

Bandırma–Erdek yoluna güvenlik bariyerleri

3

Erdek Belediyesi’nde uyuşturucu semineri

4

Elektrikli bisikletten düşen kadın yaralandı

5

Başkan Akın, Erdek heyetinin taleplerini dinledi

6

Erdek’te Okul Müdürleri ve Öğretmenlere Çift Aşamalı TYMM Eğitimi

7

Erdek Limanı’nda sürpriz konuk: Pelikan vatandaşların arasında