Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İmam Hatip Derneğinden Eğitime Destek

İmam Hatip Derneğinden Eğitime Destek

Erdek İmam Hatip Derneği, yurt yapılması için arsa satın aldı.

Erdek İmam Hatip Derneği, yurt yapılması için arsa satın aldı.
Erdek İmam Hatip Derneği Başkanı Adnan Afacan, imam hatip lisesi öğrencilerine yeni yurt bina yapımı amacıyla arsa satın aldıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Eğitim ve Öğretim dönemine ilk kez 2012-2013 yılında başlayan Erdek İmam Hatip Lisesi`nin öğrencilerine daha donanımlı ve modern bir yurt binası yapımı için Erdek Anadolu Lisesi karşısında bulunan bir şahıs arazisinden 1 dönümlük alanın, öğrenci yurt binası yapımı için satın aldıklarını söyledi.
Afacan konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
"Eğitim-öğretime ilk kez bu yıl 2012/2013 eğitim döneminde başlayan Erdek İmam Hatip Lisesi şu anda Erdek Lisesi binasını geçici olarak kullanıyor. Bizlerde dernek olarak okulda okuyan öğrencilerimiz için en kısa zamanda yeni bir yurt binası yapımı için arsa satın aldık. Yurt binamız tamamlandığında eğitim gören öğrencilerimiz, hem fiziki hem de donanım açısından çok daha iyi bir binada kalmaları sağlanacaktır. Erdek İmam Hatip Lisesi Derneği Başkanlığına arsa kazandırılmasında emeği geçen başta hayırsever iş adamları olmak üzere, İmam Hatip Lisesi Derneği yönetimi ile emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum."
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı