Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İnancın zaferi birincilik getirdi

İnancın zaferi birincilik getirdi

10 Kasım Atatürkün anma etkinlikleri haftası kapsamında ilçemizde düzenlenen kros müsabakalarında yıldız erkekler kategorisinde İstiklal Ortaokulu adına yarışan Baran Özkahraman birinci oldu.

10 Kasım Atatürk`ün anma etkinlikleri haftası kapsamında ilçemizde düzenlenen kros müsabakalarında yıldız erkekler kategorisinde İstiklal Ortaokulu adına  yarışan Baran Özkahraman  birinci oldu. 
Yarışma öncesi birincilik için koşacağını, büyük bir aksilik olmazsa birinci geleceğini iddiaa eden genç yarışmacı Baran Özkahraman yarışta gösterdiği performansla birinciliği kazandıktan sonra sevincini aynı okul arkadaşı rakibi ile paylaştı.
İstiklal Ortaokulu atletizm takımı adına yarışan Görkem Hasırcı ile birlikte koşan Özkahraman, kendisi birinciliği kaparken, takım arkadaşı Hasırcı ise aynı yarışı ikinci olarak tamamladı.
Yarıştan sonra birbirlerini kutlayan Baran Özkahraman ve Görkem Hasırcı objektiflerimize poz verirken hem sözünde durmanın mutluluğunu hem de okullarına kazandırdığı birincilik ve ikincilik derecelerinin sevincini birlikte yaşıyordu. 
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli