Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İnce, Erdek´te konuştu

İnce, Erdek´te konuştu

Eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce: ?Sizden Hüseyin Sarı´ya en az yüzde 69 oy bekliyorum?

CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Erdek´te açık hava toplantısı düzenledi.
Marina Çay Bahçesi önünde kalabalık bir topluluğa seslenen İnce, ?millet ittifakı? belediye başkan adayı Hüseyin Sarı´nın siyasette dik duran, omurgalı siyasetçilerden biri olduğuna dikkati çekerek, ?O beni siyasette hiç yalnız bırakmadı, ben de onu bırakmayacağım? dedi. Sarı´nın, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasına değinen İnce, şöyle konuştu:
?Bu ülkede siyasi yolsuzluklar var mı? Hırsızlıklar var mı? Rüşvet var mı? Var tabii. Peki, Hüseyin Sarı, yolsuzluk mu, hırsızlık mı yaptı? Rüşvet mi aldı? Hiçbiri! Sadece, eski Başbakan, şimdiki Cumhurbaşkanı ile ilgili bir espri yaptı, o kadar! Siz, bana cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 59 oy vermiştiniz. Şimdi sizden, 31 Mart´ta Hüseyin Sarı´ya yüzde 69 oy vermenizi istiyorum.? 

?Cumhur ittifakı?nın, bu seçime ?Beka seçimi? ismini takmasının anlamsız olduğuna işaret eden İnce, ?Bu ülkeyi 17 yıldır AK Parti yönetiyor. Bugün ülkemiz için eğer beka sorunu varsa, bunun sorumlusu onlardır. Bekanın bunlar için anlamı nedir biliyor musunuz? Bahçeli, Erdoğan Koltuk Aşkı! Şimdi vatandaşlarıma soruyorum. Millet muhtaç olmuş kuru soğana, nasıl oy vereceksin seni soyana??
İnce, açık hava toplantısı için kendisine Cumhuriyet alanının verilmemesini de şöyle eleştirdi:
?Bana bu alanda açık hava toplantısı yapamayacağımı kim söylemiş? Hangi babayiğit böyle bir karar vermiş? Ben, toplantı için izin almam. Sadece bilgi veririm. Bu bilgi doğrultusunda benim toplantımda devletin güvenlik güçleri de önlem almak zorundadır.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: İnce Erdek konuştu
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli