Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İnce Bandırma’dan seslendi

İnce Bandırma’dan seslendi

“Bu iktidarı da muhalefeti de ilk seçimde göndereceğiz”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bandırma’ya geldi.
Atatürk Caddesi’nden yürüyerek, esnaflarla sohbet ederek Bandırma’ya giren İnce, daha sonra cumhuriyet alanında, seçim otobüsünün üstünden vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı. Bugün ülkemizin en büyük sorununun yargı ve hukuksuzluk olduğuna dikkati çeken İnce, “Cumhurbaşkanının tavsiyesi üzerine bir YSK yöneticisi görevinden istifa ediyor. Böyle iş olur mu?” dedi.
İnce, şunları söyledi:
“Türkiye’de yargı ve hukuk işlemediği için bugün dolar 10 liraya gidiyor. Bu kafa değişmezse 18 lira da olur. Memleket yanlış yönetiliyor. Maaşı 100 bin liraya yükselen cumhurbaşkanı, girdiği bir marketteki fiyatların uygun olduğunu söylüyor. Neye göre uygun? Vatandaş geçinemiyor. Üreticinin kendisi tüketici oldu. Vatandaşın tenceresinde aş değil, taş kaynıyor. Mutfağı, pahalılığı konuşması gereken muhalefet ise gündem belirlemek için siyasi cinayetler gibi konularla iktidarın ekmeğine yağ sürüyor. Bugün ülkemizde konuşulması gereken konuların başında ekonomi ve dış politika gelir. ‘Mavi Vatan’a ne oldu? Gemileri neden çektin?’ diye soran var mı? İlk seçimde birinci parti olarak bu iktidarı da muhalefeti de toptan göndereceğiz.”
Kısa sürede 54 il ve çok sayıda ilçede örgütlendiklerini belirten İnce, partisinin ilçe binasını açtıktan sonra Erdek’e geçti.                                   Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ seslendi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli