Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İnce, Erdek ve Bandırma’ya gelecek

İnce, Erdek ve Bandırma’ya gelecek

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Erdek’e gelecek.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Erdek’e gelecek.

Açıklanan programa göre İnce, 22.08.2022 Pazartesi günü, saat 21.00’de Erdek’e gelerek, geceyi Agrigento Otel’de geçirecek.

İnce, 23.08.2022 Salı günü, saat 10.00’da Düzler, Tatlısu, Şahinburgaz, Ocaklar ve Erdek merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunup, vatandaşlarla görüşecek.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, aynı gün saat 14.30’da Edincik ziyaretinin ardından, 15.00’te, Bandırma’ya gelerek ziyaretlerini sürdürecek.

Tamer Bostan, İnce’nin ziyareti öncesi heyecanlı 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Erdek’e çok önem verdiğini söyleyen Memleket Partisi Erdek İlçe Başkanı Tamer Bostan ” Cesur Yürekli Genel Başkanımız Muharrem İnce, Türkiye’nin bu darboğazdan çıkış yollarını Erdek’li hemşerilerimizle paylaşmak hepimize umut olmak için ilçemize geliyor” dedi. 

Erdek halkının büyük bir umutsuzluk ve ekonomik sıkıntı içinde olduğunun altını çizen Memleket Partisi Erdek İlçe Başkanı Tamer Bostan “Tüm bu olumsuzluklara karşı umutlarımızı yeniden yeşertelim, çözüm var. Türkiye’nin yetiştirdiği Cesur Yürekli Muharrem İnce var.” dedi. 



Anahtar Kelimeler: Erdek Bandırma’ gelecek
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı