Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İngiltere Başbakanı Johnson Erdekli işletmeciyi ziyaret etti

İngiltere Başbakanı Johnson Erdekli işletmeciyi ziyaret etti

İngiltere Başbakanı Londra´da restoran işleten Erdekli Tolga Verim´le bir araya geldi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Londra Uxbridge Bölgesi´nde cafe işleten Erdek İlçesi Ocaklar Mahallesi eşrafından Tolga Verim´i işyerinde ziyaret etti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere´de Cafe - Restaurant işletmeciliği yapan Ocaklar´lı Tolga Verim´i ziyaret ederek sohbet etti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, geçtiğimiz günlerde Kovid-19 salgını dolayısıyla işletmelerde alınan önlemleri denetlemek ve esnaf ile sohbet etmek amacıyla Başkent Londra´ya bağlı Uxbridge bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başbakan Johnson, aynı bölgede cafe ve restaurant işletmeciliği yapan ilçemize bağlı Ocaklar Mahallesi´nden Tolga Verim´i de ziyaret ederek sohbet etti.

Yaptığı ziyaretleri resmi sosyal medya hesabından paylaşan Başbakan Johnson, Verim ile birlikte çektirdiği fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak altına şu notu düştü:

?Bugün Uxbridge´deki bazı yerel işletmeleri ziyaret etmek ve işletmecilerin, işletmelerini Covid-19´a karşı güvenli hale getirmek için nasıl çalıştıklarını görmek harikaydı. Eğer bu hafta sonu dışarı çıkmayı planlıyorsanız sosyal mesafeyle ilgili yönergeleri takip ettiğinizden emin olun. #Dikkatli ol?

Kafe işletmecisi Ocaklar´lı Tolga Verim ise Johnson´ın ziyaretiyle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ?Başbakan kafemize gelir gelmez bizimle sohbet etti. İşlerin durumunu sordu. Ben de işlerin durgun olduğunu ve yapılan yardımlarla ilgili sıkıntılarımızı ilettim kendisine. Başbakan da bana bazı garantiler verdi. ?Meraklanma, hükümetimizin bu konuda planları var. Siz hizmetinize devam edin. Döner harika görünüyor´ dedi? ifadelerini kullandı.

Başbakan Johnson´un çok sıcak kanlı biri olduğunu vurgulayan Verim, "Başbakan Boris Johnson gerçekten çok sıcak kanlı bir insan. Sürekli halkın içerisinde olan ve esnafın sorunlarıyla yakından bire bir ilgilenen bir devlet adamı. Kendisinin işletmemize yapmış olduğu 3. ziyaret. Tabii kendisi bu kez Kovid - 19 tedbirlerini denetlemek amacıyla işletmeleri ziyaret etti ve bizim işletmemizde almış olduğumuz önlemleri görünce çok teşekkür etti. Kendisini yemeğe davet ederek öğle yemeğini restoranımızda yiyebileceğini söyledik. Ancak kendisi bu teklifimize teşekkür ederek buraya gelmeden önce yemek yediğini ancak dönerin harika göründüğünü belirterek işletmemizde ayrıldı." diye konuştu.

Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı