Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İnternet üzerinden uyuşturucu satıyorlardı

İnternet üzerinden uyuşturucu satıyorlardı

Uyuşturucu satışını internet üzerinden yapan 4 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Ayvalık ilçesinde uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Şüphelilerin, dinlemeye takılmamak için telefonla konuşmadıkları, sadece sosyal medya platformları üzerinden alıcılarla irtibata geçerek satış yaptıkları öğrenildi.
Ayvalık KOM Grup Amirliği görevlilerince 2 ara yakalamada D. Y. isimli şahsın kendisi ile birlikte hareket eden şahıslara telefon görüşmesi yapmaktan kaçınarak İnternet üzeri programlardan yararlanarak Uyuşturucu Madde Ticareti suçunu işlediğinin tespit edilmesi üzerine, 7 Haziran 2018 günü eş zamanlı olarak tespit edilen 6 şüpheli şahsın ikametlerinde yapılan aramalarda şüpheli D.K.´ye ait işyerinde poşet içerisinde daralı ağırlığı 18 gram esrar maddesi, 4 adet Ragopen hap ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 100 TL paraya el konuldu.
Şüpheliler D.Y., D.K. ve B.D. adlı şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecekleri bildirilirken, diğer yandan sosyal medya üzerinden uyuşturucu maddeleri öven yayınlar yaptığı tespit edilen şüpheli B.D. hakkında da yasal işlem başlatıldı. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli