Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İntihardan son anda vazgeçirildi

İntihardan son anda vazgeçirildi

İlçemiz Alaattin Mahallesindeki 250 Evler de, bir apartmanın çatısına çıkan Ayhan G. isimli genç adam ayrıldığı eşinin kendisine kızını göstermediği için çıktığı binanın çatısından atlamak istedi.

İlçemiz Alaattin Mahallesi`ndeki 250 Evler de, bir apartmanın çatısına çıkan Ayhan G. isimli genç adam ayrıldığı eşinin kendisine kızını göstermediği için çıktığı binanın çatısından atlamak istedi. Olay yerine giden Erdek Savcısı, şuurunu kaybetmiş genç adamı saatlerce süren telkinden sonra son anda intihardan vazgeçirdi. Perşembe günü 250 Evler de, bir şahsın intihar girişiminde bulunulduğu yönünde gelen ihbar üzerine başta Erdek itfaiyesi olmak üzere, polis ve sağlık görevlileri olay yerinde gerekli önlemleri aldı.
Binanın üzerinde İntihar girişiminde bulunan Ayhan G. ile yapılan konuşma da, ayrıldığı eşinin kızını kendisine göstermemesi nedeniyle yaşamına son vermek istediği öğrenilince olay yerine Erdek Savcısı geldi ve kendisine kızını getirme sözü verdi. Tüm bunlara inanmayan intihar girişimcisi daha sonra kendisine yaklaşan görevliler tarafından kıskıvrak yakalanarak itfaiye merdiveni ile aşağıya indirilip kurtarıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli