Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

İpekin AKPden aday adaylığı konuşuluyor

İpekin AKPden aday adaylığı konuşuluyor

Bandırma Belediye Başkanlığı için son günlerde Edincik Beldesi eski Belediye Başkanı Fevzi İpekin isminin konuşulması, AK Partinin Bandırma Belediye Başkan aday adaylarından birisi de acaba Fevzi İpek mi? sorusunu beraberinde getirdi.

Bandırma Belediye Başkanlığı için son günlerde Edincik Beldesi eski Belediye Başkanı Fevzi İpek`in isminin konuşulması, "AK Partinin Bandırma Belediye Başkan aday adaylarından birisi de acaba Fevzi İpek mi?" sorusunu beraberinde getirdi.
Bandırma Belediye Başkanlığı`na CHP`den hemen hemen her gün bir belediye başkan aday adayı ismi halk arasında konuşulurken, herkesin merakla beklediği AK Parti`nin aday adayları kim olacak? sorusuna cevap olarak Fevzi İpek`te eklendi.
Siyasi çevrelerden edinilen bilgiye göre, Anavatan Partisi`nden 3 dönem Edincik Belediye Başkanlığı görevini yürüten, Bandırma halkı tarafından da tanınan Fevzi İpek`in adı AK Parti çevreleri tarafından olumlu karşılandığını ve adaylığının gerçekleşmesi halinde Bandırma`nın tecrübeli bir belediye başkanına sahip olacağı dile getiriliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli