Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İris Çiçek Evi sahibi Hikmet Önral: Çiçeklerin dili vardır”

İris Çiçek Evi sahibi Hikmet Önral:  Çiçeklerin dili vardır”

Bandırma'da, 1984 yılından bu yana hizmet veren İris Çiçek Evi'nin sahibi Hikmet Önral, Çiçek, saflık ve temizliğin simgesidir” dedi. Çiçeklere özellikle kadınların çok önem verdiklerine ve her çiçeğin bir dili olduğuna dikkati çeken Önral, şunları

Bandırma'da, 1984 yılından bu yana hizmet veren İris Çiçek Evi'nin sahibi Hikmet Önral, Çiçek, saflık ve temizliğin simgesidir” dedi. Çiçeklere özellikle kadınların çok önem verdiklerine ve her çiçeğin bir dili olduğuna dikkati çeken Önral, şunları söyledi:
Ayrıca çiçeğin sunumu da çok önemlidir. Örneğin biz, sipariş edilen çiçeğimizi kesinlikle isimsiz ve kartsız olarak göndermeyiz. Bandırmalılara önerim şudur. Bedelini ödeyerek aldıkları çiçekleri ellerine geçtikten sonra mutlaka kontrol etsinler.”
Bandırma Rotary Kulübü'ne 1994 yılında üye olup, 2008-2009 döneminde başkanlık görevini de yürüten Önral, Başkanlık yaptığım dönemde, yer aldığımız 2440. Bölge'de, 62 kulüp arasında Bandırma'nın birinci olmasını hiçbir zaman unutamam. Bandırma Rotary Kulübü çatısı altında topluma hizmet sunmaktan çok mutlu ve huzurluyum” diye konuştu.
Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu