Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İş dünyasının eğitime katkısı alkışlanıyor

İş dünyasının eğitime katkısı alkışlanıyor

Bandırma ilçesinde iş dünyasının okullara katkıları devam ediyor.

Bandırma ilçesinde iş dünyasının okullara katkıları devam ediyor.
Bandırma´da bir marketler zincirinin sosyal projelere destek kapsamında eğitim kurumlarına yaptığı yardımlar devam ediyor.
Son olarak TOKİ´de eğitim veren Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu´nun kütüphanesinin yapımını gerçekleştirdi. 40 öğrencinin aynı anda yararlanabileceği kütüphanenin açılışını Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Okul Müdürü Semra Şen Çetinkoz, kütüphaneyi yaptıran firmanın Genel Müdürü Osman Orak ve Kayacık Mahallesi Muhtarı İrfan Türker ve öğrenci velileri katıldı.
Açılışta kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, ?Bandırma´daki tüm okulların kütüphaneleri baştan aşağı yeniliyoruz. Bugünde Happy Center´in verdiği destek ile Şehit Pilot Üsteğmen İlkokulu´na yepyeni bir kütüphane kazandırdık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Eğitime yaptığımız katkıları artarak devam ettireceğiz. Balıkesir genelinde 4 alanda il birincisi olmayı başardık? dedi.
Bandırma´da eğitime verdikleri desteğe devam edeceklerini ifade eden firma Genel Müdürü Osman Orak ise ?Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimleri bizim için çok önemli. Bu kapsamda okullarımızın eksikliklerini gidermek adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. ? dedi.
Açılış töreninin sonunda İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, firma Genel Müdürü Osman Orak´a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı