Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İş kazası mağduru genç için yardım kampanyası

İş kazası mağduru genç için yardım kampanyası

7´den 70´e herkesin destek vermesi bekleniyor.

Yaz sezonu başında Maşatlık Bölgesi´nde bulunan ekmek teknesini hazırlarken, işyeri önündeki bakımsız aydınlatma direği yüzünden elektrik akımına kapılarak ağır şekilde yaralanan Niyazi Algıç´ın (30) tedavi harcamalarının karşılanabilmesi için ilçede yardım kampanyası başlatıldı.
Erdek Nehir Aile Çay Bahçesi işletmecisi Melih Beycan´ın organizasyonunda gerçekleştirilecek yardım kampanyası 17 Eylül 2019 Salı günü yapılacak.
Elektrik akımına kapılarak ağır şekilde yaralanan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle mağduriyet yaşayan talihsiz genç için başlatma kararı aldıkları yardım kampanyası hakkında konuşan Nehir Aile Çay Bahçesi işletmecisi Melih Beycan, sadece Niyazi Algıç´ın değil, kim olursa olsun böyle çaresiz bir duruma düşmesinin asla kabul edilemeyeceğini belirterek, genç kardeşimizin çaresizliğine son verebilmek adına böyle bir kampanya başlattıklarını açıkladı.
Yardım kampanyasına ilçe halkının desteklerini esirgemeyeceğine inandığını belirten Beycan, ?Elektrik akımına kapılarak talihsiz bir şekilde yaralanan kardeşimizin tedavisi Bandırma Devlet Hastanesi´nde bir süre devam etmişti. Daha sonra tedavisinin devamı için Bursa´da özel bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi. Bursa´daki tedavi harcamalarının karşılanabilmesi için bizler de yardımcı olmak istedik.? 

Beycan, 17 Eylül Salı günü çay bahçesine gelen müşterilerimiz yiyip içtikleri için ödeyecekleri paraları, kurulacak şeffaf bir bağış sandığına atacaklar. Sandıkta toplanan bu paralar gece 22.00´de sosyal paylaşım sitesinden canlı yayınlanmak üzere çay bahçesinde bulunan vatandaşlaın huzurunda sayılıp, mağdur olan Niyazi Algıç adına bankada yardım hesabı açılarak yatırılacaktır. Salı günü çay bahçesi çalışanlarının da o gün ücretsiz çalışmak istediklerinin kendilerine aktarıldığını dile getirdi. 
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli