Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İş Bankasından Banvit taraftarlarına kart jesti

İş Bankasından Banvit taraftarlarına kart jesti

İş Bankası, Banvit Basketbol Kulübü taraftarlarına özel yeni bir kredi kartı çıkarttı.

İş Bankası, Banvit Basketbol Kulübü taraftarlarına özel yeni bir kredi kartı çıkarttı.
Banvit Basketbol Kulübü`nün turuncu beyaz renkleriyle özel olarak tasarlanan İş Bankası Banvit Maximum Kart ile Banvit Basketbol Kulübü taraftarları hem kulüplerine destek oluyor hem de Maximum Kart kampanyalarından ve ayrıcalıklardan yararlanıyor.
Banvit Maximum Kart ile ilgili açıklama yapan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, Banvit Maximum Kartın Banvit Basketbol Kulübü taraftarlarının kulüplerine destek olma arzuları dikkate alınarak özel olarak tasarlandığını belirtti.
Sezen, "Kartın en önemli özelliği, kart sahibi olan taraftarların İş Bankası`nın sunduğu kampanyalardan ve ayrıcalıklardan yararlanarak yaptıkları harcamalarda kazanmalarını sağlarken bir taraftan da harcamalar üzerinden bankamız tarafından Banvit Basketbol Kulübü`ne katkı sağlanması" diye konuştu.
Banvit Maximum Kart ile ilgili açıklama yapan Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener "Banvit, 1994 yılından bu yana Basketbol Kulübü ile liglerde yer alıyor. Şu an ise sıralamada lider konumunda. Bu tablo bizi mutlu ediyor. Umarım, ligdeki iddiamız bu haliyle devam eder ve 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak da kapatırız. İş Bankası ile birlikte hayata geçirdiğimiz Banvit Maximum Kart projesinin, kulübümüze, taraftarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vesile ile İş Bankası`na da kulübümüze sağladığı bu avantajdan dolayı teşekkür ederim" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu