Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İş makinası operatörü kullandığı aracın altında kaldı

İş makinası operatörü kullandığı aracın altında kaldı

Erdek-Çayağzı Mahallesinde faaliyet gösteren maden ocağında çalışan iş makinası devrildi. Devrilen iş makinasının altında kalan operatör Uğur Uzer (22) kaza yerine çağrılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bandırma İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Erdek-Çayağzı Mahallesi sırtlarında faaliyet gösteren ASİA firmasına ait Antimuan Madeninde İş Makinesi Excavatör devrilirken, operatörü ağır şekilde yaralandı.

Kaza dün meydana geldi. İzmirli ASİA firması tarafından bir süredir işletilmekte olan Krom ve Çelik sanayisinde kullanılan Antimuan Madeninde, iş makinası operatörü olarak çalışan Uğur Uzer (22) iş makinasının devrilmesi sonucu makinanın altında kaldı. Uzer, kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Aslen Niğde ili Bor ilçesi Nüfusuna kayıtlı olduğu bildirilen Uğur Uzer’in kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yapılan muayenesinde, idrar yolları ve akciğerinde kanama, vücudunun birçok noktasında meydana gelen kırıklara bağlı hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesi ile genel yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı, maden ocağında meydana gelen iş kazası ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli