Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İş adamı Adnan Erdan: Bandırmaspor başkanlığını düşünmüyorum”

İş adamı Adnan Erdan:  Bandırmaspor başkanlığını düşünmüyorum”

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı'nın, önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından, bazı medya kuruluşlarında ismi başkan adayları arasında gösterilen iş adamı Adnan Erdan, Böyle bir düşüncem yok” dedi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı'nın, önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından, bazı medya kuruluşlarında ismi başkan adayları arasında gösterilen iş adamı Adnan Erdan, Böyle bir düşüncem yok” dedi. Bandırmaspor Kulübü'nde, futbol takımının profesyonel ligde oynadığı 1999-2000 ve amatör ligde yer aldığı 2003-2006 yılları arasında başkanlık görevinde bulunan Erdan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, gelirleri Bandırmaspor Kulübü'nde olan otoparkları almak istediği şeklinde söylentilere de dikkati çekerken, şunları söyledi:
Eğer bu gerçekleşirse, Bandırmaspor Kulübü'nün yaşaması mümkün değildir. Dilerim, Büyükşehir Belediyesi böyle bir uygulamaya girişmez. Yoksa korkarım, kulübün kapısına kilit bile vurulabilir. Bandırmaspor, bu kentin onuru ve gururudur. Mutlaka yaşatılmalıdır.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli