Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İşadamının büyük hayrı

İşadamının büyük hayrı

Erdek Belediyesi´ne 160 bin liralık hasta nakil aracı bağışladı

Erdekli hayırsever işadamı Burhan Soydan, Erdek Belediyesi´ne sıfır kilometre, tam donanımlı bir hasta nakil aracı bağışladı.

160 bin lira değeri bulunan aracın hizmete alınması nedeniyle Erdek Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Bağış sahibi Burhan Soydan´ın da hazır bulunduğu törende konuşan Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Erdek´in köklü ailelerinden olan Soydan´ın belediyeye armağan ettiği araç nedeniyle teşekkür ederken, şunları söyledi:

"Burhan Bey´in bu hayrını Allah kabul etsin. Aslında, mezarlık hizmetleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin sorumluluğunda olmasına karşın bu hizmeti de belediyemiz yürütüyor. Bir cenaze aracına ihtiyacımız vardı ama daha sonra önceliğin bir hasta nakil aracında olduğunu düşündük. Bu konuda, belediye meclis üyemiz Nimet Kalafat, çalışmalara başladı. Çeşitli hayırsever kişileri dolaşarak, aracın parasını toplamak istiyordu. Burhan Bey´e gittiğinde, ´Ben, bu iş için seni kapı kapı dolaştırmam. Aracı sana ben alayım´ demiş. Burhan Bey´in yanı sıra Nimet Kalafat´a da teşekkür ediyorum. Önümüzdeki bürokratik engelleri aşarsak, Burhan Soydan, Erdek´e bir huzurevi de kazandıracak."

Kesilen kurbanın ardından hastane nakil aracı Erdek Belediyesi´nin hizmetine girdi.

Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: İşadamının büyük hayrı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli