Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İşbirliği protokolü ile ?Balıkesir Bir Büyük Aile? oldu

İşbirliği protokolü ile ?Balıkesir Bir Büyük Aile? oldu

Balıkesir´deki kamu kurum ve kuruluşları Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde halka daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için bir araya geldi.

Balıkesir´deki kamu kurum ve kuruluşları Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde halka daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için bir araya geldi.
Balıkesir´deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerini bütüncül bir yaklaşımla halka ulaştıracak ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? işbirliği protokolü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğündeki kamu kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu´nda düzenlenen işbirliği imza törenine; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Sağlık İl Müdürü Servet Kocaöz, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Bahar, İl Müftüsü Turgut Açari, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Abdullah Poyraz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Akbıyık, daire başkanları ve basın mensupları katıldı. ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? işbirliği projesine dahil olan kurum müdürleri, proje kapsamında yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Uğur: ?Balıkesir´deki her insana dokunmak istiyoruz?
?Nokta Nokta Balıkesir? projesiyle Balıkesir´de yaşayan her insana dokunmak istediklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanarak; belediyenin ve kurumların daha verimli çalışması ve insanlara hizmet etmesinin hedeflendiğini söyledi.
Başkan Uğur´un konuşmasının ardından ?Balıkesir Bir Büyük Şehir Oluyor? projesine dahil olan kurumların temsilcileriyle protokol imzalandı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı