Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İşçi istihdam kampanyasına MARMİAD da katıldı

İşçi istihdam kampanyasına MARMİAD da katıldı

?Çalışma yaşamında milli seferberlik? kampanyasına kısa adı MARMİAD Marmara Mermerciler Madenciler ve İş Adamları Derneği de katıldı.

Marmara Adası Saraylar Mahallesi´nde faaliyet gösteren, başkanlığını Hasan Dinçer´in yürüttüğü MARMİAD, 2013 yılının Mayıs ayında kuruldu.
Kuruluşundan bu yana 4 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen mermercilik sektörünün sesini her platformda, her alanda duyuran MARMİAD´ın, 39 üye ile kısa sürede çok önemli çalışmalara imza attığı biliniyor.
Cumhurbaşkanlığının başlattığı işçi istihdam kampanyası hakkında basına bilgi veren MARMİAD yönetimi, Marmara İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç´un önerisine kendilerinin de destek verme kararı alarak, bu kampanya kapsamında Mart ayı içinde 100 kişiye yakın yeni işçiyi istihdam etmek kararı aldıklarını açıkladı.

MARMİAD Başkanı Hasan Dinçer, konuşmasını şöyle sürdürdü:
?Biz dernek olarak ülke ekonomisinin yararına olacak işlere imza atarak sektörün önündeki sorunların giderilmesine katkı sağlamak istedik. Şimdi de böyle bir imkan sunan devletimizin bu kampanyasına, Marmara Adası Saraylar Mahallesi mermer ocak sahipleri olarak Mart ayında 100´e yakın işçi istihdam ederek destek sağlamak istiyoruz. İstihdam edebileceğimiz işçilerin çalışacağı pozisyonlar, iş makinası operatörü, mermer fabrikası çalışanı, mermer ocağı çalışanı, aşçı, elektrikçi, tamir ve bakım ustasıdır.?

Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli