Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İşçi Partisinden Atatürkte Birleştik

İşçi Partisinden Atatürkte Birleştik

Edremit ilçesi İşçi Partisi İlçe Başkanlığı Türk Bayrağı ve Atatürkte Birleştik temasıyla Akçay Orta Kafede düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltısına partililerin yanı sıra sivil toplum örgütleri ve diğer siyasi partilerde de katılarak destek v

Edremit ilçesi İşçi Partisi İlçe Başkanlığı "Türk Bayrağı ve Atatürk`te Birleştik" temasıyla Akçay Orta Kafede düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltısına partililerin yanı sıra sivil toplum örgütleri ve diğer siyasi partilerde de katılarak destek verdi.
"Kanalizasyon parlamıştır. Devlet çetelere teslim edilmiş, Türkiye yağmalanmış ve suçlular ise iktidar koltuklarında oturmaktadır. Apo`yla birlikte Tayyip - Gül ve Gülen koalisyonu dağılmıştır" diyen Edremit İşçi Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, "ABD`nin Türkiye`yi bölme ve Cumhuriyetimizi yıkma planları tutmayacaktır. Bölünenler, bölünmekte ve yıkılanlar, yıkılmaktadır. Yaşananlar öncü sarsıntılardır ve AKP iktidarının yıkımı başlamıştır. CHP ve MHP`yi de düzen içi çırpınışlardan kurtularak iktidar yürüyüşüne katılmaya ve Atatürk`te birleşmeye davet ediyoruz" dedi.
Devletin çetelere teslim edildiğini ve yağmalandığını vurgulayan Başkan Özdemir, Ülkemizde ve dünyada milletimizin haklarını savunacaklarını bunun  ilk örneğinin ise, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek`in Avrupa`yı dize getirip kazandığı `Ermeni Soykırımı` yalanına karşı kazandığı zafer bunun son örneği olduğunu söyledi.
Özdemir, Edremit`te yeni hizmete giren Cumhuriyet Meydanında 25 Aralık Çarşamba günü Saat 12.30`da geniş bir basın açıklaması yapacaklarını açıkladı.
"Türk Bayrağı ve Atatürk`te Birleştik" temasıyla düzenlediği Birlik ve Dayanışma kahvaltısına İşçi Partisi Balıkesir İl Başkanı Kartal Demir, İşçi Partisi Edremit ilçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Akçay Beldesi İşçi Partisi Belde Başkanı Tuğrul Akıncı ile Altınoluk, Güre İşçi Partisi belde Başkanları ile eşleri yanı sıra partililer katıldı.  Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false