Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İşimiz gazetecilik

İşimiz gazetecilik

Artık 47 yaşındayız.

Dile kolay! Yerel bir gazeteyi 46 yıl yaşatıp, 47 yaşına ulaştırmanın zorluğunu en çok gazeteciliğin içinde olanlar bilir.
Elbette ki, yerel gazetelerin ayakta kalmaları her geçen gün zorlaşıyor. Sürekli artan kağıt fiyatları ve çeşitli kalemlerdeki giderlerimiz ekonomik açıdan bizi zorluyor. Ancak bu zorluklara karşın özgür ve bağımsız gazetecilik çizgimizden hiçbir zaman uzaklaşmama çizgimizden ödün vermiyoruz. Erdek ve yöresinin, ülkemizin çıkarları doğrultusunda, Atatürkçü çizgimizle, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğüne çıkma bilinci içinde hareket ederek, kamu görevimizi sürdürüyoruz.
Kurulduğumuz günden beri hiçbir kurum ve kuruluşun “arka bahçesi” olmadık. Gazetemizin kullanılmasına asla izin vermedik.
47 yaşına gelmemizde en büyük gücü, değerli okurlarımızdan aldık. Bugün, gazetemizin internet sitesinin günlük tıklanma oranı 20 bin civarındadır. Her gün, gerek ülke düzeyinde, gerekse yurt dışında gazetemizi okuyanların sayısı sürekli artıyor. Hiç de küçümsenmeyecek bu izlenme oranı, okurlarımızın, gazetemize gösterdiği güvenin çok önemli bir kanıtıdır. Değerli okurlarımıza binlerce teşekkürlerimizi sunuyoruz.
47’inci yayın yılına girdiğimiz şu günlerde son sözümüz şudur:
İşimiz gazetecilik. Biz, işimizi yapıyoruz. Hem de kurulduğumuz ilk günün heyecanı içinde.
YENİ ERDEK
 



Anahtar Kelimeler: İşimiz gazetecilik
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false