Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İŞKUR Manyas´tan 200 İşçi Alacak

İŞKUR Manyas´tan 200 İşçi Alacak

Gönen´de bulunan Organize Sanayi Bölgesi´nde araba koltuğu dikim işi yapan fabrikaya Manyas´tan 200 işçi alınacak.

Gönen´de bulunan Organize Sanayi Bölgesi´nde araba koltuğu dikim işi yapan fabrikaya Manyas´tan 200 işçi alınacak.
Türkiye İş Kurumu Bandırma Şube Müdürlüğü işbirliğinde 200 işçi alımı yapacak olan Adin Oto Donanım Fabrikası görevlileri, geçtiğimiz hafta Manyas´a giderek başvuruları kabul etti.
İŞKUR Bandırma Şube Müdürü Emrullah Narin, yaptığı konuşmada, Adin firması yetkililerini Manyaslı vatandaşların ayağına getirerek Manyas´ın da bu istihdamdan faydalanmasını amaçladıkları söyledi.
Firmanın bünyesinde hali hazırda 1400 çalışanının olduğunu belirten İŞKUR Bandırma Şube Müdürü Emrullah Narin, ?Adin firması yaklaşık 3 yıl önce bölgemizde yatırımlarına başlayarak bugün 1400 kişiye iştiham sahası oluşturmuş ancak bununla da yetinmeyerek 200 işçi alımı daha yapmaya karar vermiş ve bu sayıyı 2000 işçiye çıkarmayı hedeflemiş bir firmadır. Bizlerde İŞKUR olarak Adin firmasına destek vererek öncelikle Manyas´tan ilk etapta 200 işçi bularak firma bünyesinde istihdam sağlamak istiyoruz. Manyas ile ilgili çok sayıda projemiz var. Manyas´ta birçok istihdam alanı yaratarak gençlerimize bir kazanç kapısı oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.? dedi.
3 Gün boyunca Manyas Öğretmenevi Müdürlüğü´nde başvuruları kabul eden Adin Oto Donanım firmasının yetkilisi Ahmet Karaaslan, işe kabul edilecek işçilerin daimi olarak çalışacaklarını belirtirken, ?Firmamız bünyesinde makineci, kesimci, depocu veya kalite kontrolcü gibi çeşitli departmanlarda çalışacak yaklaşık 200 kişiyi istihdam edeceğiz. Bu 200 kişinin de önceliğini Manyas´a verdik. İşe alımlarda ise herhangi bir tecrübe veya vasıf şartı aramıyoruz. İşe başlayanlar asgari ücret alacaklar. Bunun yanında servis, yemek ve sosyal haklarını vereceğiz. dedi.ö
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: İŞKUR Manyas İşçi Alacak
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı