Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İŞKUR 900 Danışmanı alacak

İŞKUR 900 Danışmanı alacak

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle 900 sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı alımına gidiyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle 900 sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı alımına gidiyor.
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle ek listedeki kontenjana göre 900 sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı alımı yapılacak.
Genel ve özel Şartlar:
Sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı olarak atanabilmek için; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı olarak istihdam edilecek pozisyon için fakülte veya yüksekokulların en az lisans programlarından mezun olmak, (son başvuru tarihi itibarıyla mezun durumda bulunmayan adayların yerleştirilmesi yapılmış olsa dahi atamaları yapılmayacaktır.) KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünde 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan sınava girmiş ve en az 70 puan almış olmak, İş ve Meslek Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak şart.
Halen 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi statüsünde Kurumumuzda sözleşmeli iş ve Meslek Danışmanı olarak çalışan personelin başvuruları kabul edilmeyecektir.
Başvuru
Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adaylar 24/1/2013-8/2/2013 tarihleri arasında başvurularını internet yoluyla (www.iskur.gov.tr) Kurumumuza yapacaklardır. 8/2/2013 Cuma günü saat 23:59 itibariyle başvurular sona erecektir.
İşlem adımları: .
Başvuru formunun doldurulabilmesi için Kurum iş arama sistemine iş arayan kaydı yapılması gerekmektedir. www.iskur.gov.tr adresinden T.C kimlik numarası ve iş arayan kaydında kullanılan şifre ile sisteme giriş yapılır. Ana sayfadaki "İş ve Meslek Danışmanlığı Tercih Formu" linki tıklanır. Açılan pencereden tercihler yapılarak başvuru tamamlanır. Internet üzerinden tercihinizi kaydettiğiniz andan itibaren, bu tercihinizi değiştirmeniz, kısmen ya da tamamen iptal etmeniz mümkün olmayacaktır.
Başvuruların Değerlendiril-mesi ve Sonuçları
İş ve Meslek Danışmanları en fazla 10 (on) il tercihi yapabileceklerdir. Kurum tarafından, Lisans mezunları için 7-8 Temmuz 2012 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı esas alınarak, yapılan tercihlere göre başvurular arasından en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere yerleştirmeleri yapılacaktır.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı