Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İşletmeci-Müşteri tartışmasında kan aktı

İşletmeci-Müşteri tartışmasında kan aktı

Erdek'te, geçtiğimiz gün sabah saat 06.30 sularında meydana gelen kavgada bir kişi silahla olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Erdek’te, geçtiğimiz gün sabah saat 06.30 sularında meydana gelen kavgada bir kişi silahla olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.
Yaralamalı kavga Çuğra bölgesinde faaliyet gösteren 06 Ankara Aperatif büfenin önünde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Ahmet Yırtıcı, beraberindeki Ercan ve Erkan Uyanık ile birlikte geldiği büfeden yiyecek bir şeyler istedi. İsteklerine olumsuz cevap alan Ahmet Yırtıcı ile beraberindeki Ercan ve Erkan Uyanık, 06 Ankara Aperatif Büfenin İşletmecisi Hayati Yaşar ile girdikleri tartışmaya, işletmecinin oğlu Hikmet ve yeğeni Oktay’da kavgaya karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgada 6.35 lik bir silahın patlaması ile kavga hastanede son buldu. Ahmet Yırtıcı silahla yaralı olarak getirildiği Bandırma Devlet Hastanesi Genel Cerrahi ünitesinde ameliyata alındı. Yırtıcı’nın arkadaşları Ercan ve Erkan Uyanık ise vücutlarının çeşitli bölümlerinde meydana gelen kesiklerden dolayı Bandırma Devlet Hastanesi Estetik Cerrahi Bölümünde ameliyata alındı. İşletme sahibi Hayati Yaşar, oğlu Hikmet ve yeğeni Oktay ise Erdek Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli