Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İsmet Koçyiğit mezarı başında anıldı

İsmet Koçyiğit mezarı başında anıldı

Bandırma´da siyaset hayatında renkli kişiliği ile ayrı bir yeri bulunan ve 2 yıl önce yakalandığı amansız hastalık

Bandırma´da siyaset hayatında renkli kişiliği ile ayrı bir yeri bulunan ve 2 yıl önce yakalandığı amansız hastalık neticesinde hayatını kaybeden CHP Bandırma İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit mezarı başında anıldı.
İki yıl önce yakalandığı amansız hastalık nedeniyle ebediyete intikal eden, bölgede çiftçinin sesi olarak tanınan ve renkli kişiliği ile siyaset sahnesinde sevilen bir sima haline gelen CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit ölümünün 2. yıldönümünde mezarı başında anıldı.
Anma töreni sona erdikten sonra gazetecilere konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ?Çiftçinin hakkını her platformda savunarak çiftçinin sesi olan CHP´ye sayısız hizmetleri olmuş, Balıkesir ilimiz Büyükşehir statüsüne geçmeden önce İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuş İsmet Koçyiğit abimizi ve eski Belediye Meclis üyelerimizden İsmail Göksoy abimizi mezarları başında anarak dua ettik. Aksakal mahallemizde çiftçilik yapan bölgemizde herkesçe tanınan köylünün, çiftçinin sesi olan İsmet Koçyiğit abimizin bölgemize hizmetlerini unutmayacağız. İsmail abimizde bir eğitimci ve meclis üyesi olarak memleketimize ve kentimize pek çok katkıda bulundu. Her iki büyüğümü saygı, sevgi ve özlemle anıyorum mekanları cennet olsun.? dedi.
Anma törenine CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit ve sevenleri katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı