Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği 29 Haziran´da hesaplara yatacak

İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği 29 Haziran´da hesaplara yatacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 29 Haziran´dan itibaren hesaplara yatırılacağını açıkladı.
PTT üzerinden ödemelerin yapılacağını kaydeden Bakan Selçuk, "T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi; 0 olanlara 29 Haziran´da, 2 olanlara 30 Haziran´da, 4 olanlara 1 Temmuz´da, 6 olanlara 2 Temmuz´da, 8 olanlara ise 3 Temmuz´da ödemeler yapılacak." dedi.
Korona virüs tedbirleri kapsamında 5 Temmuz´da yapılması gereken Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektiklerini söyleyen Bakan Selçuk ?Ödemeleri, 29 Haziran´dan itibaren T.C. Kimlik Numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız." dedi.
IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödemelerin yapılacağını da hatırlatan Bakan Selçuk, "T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi; 0 olanlara 29 Haziran´da, 2 olanlara 30 Haziran´da, 4 olanlara 1 Temmuz´da, 6 olanlara 2 Temmuz´da, 8 olanlara ise 3 Temmuz´da ödemeler yapılacak." açıklamasını yaptı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli