Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?İş´te Bisiklet Sağlık İçin Pedala Bas?

?İş´te Bisiklet Sağlık İçin Pedala Bas?

Türkiye Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Balıkesir Şubesi, çok ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Türkiye Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Balıkesir Şubesi, çok ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.
"Sağlık için Bas Pedala" sloganı ile 22 Mayıs 2016 Pazar günü 12 farklı şehirde 22 Mayıs Dünya Obezite Günü´nde takım elbise/business giyinerek bisiklete binip, farkındalık yaratmak amacıyla "İş´te Bisiklet" projesi düzenleniyor.
Projemizin amacı; "Ülkemizde ve dünyada Obezite kavramına dair toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırmak" olarak açıklandı.
Konu hakkında uzmanlar ve Dünya Sağlık Örgütü raporları gibi güncel ve doğru bilgiler paylaşılarak bilgilendirme, farkındalık yaratma çalışmaları ?İş´te Bisiklet? projesi adı doğrultusunda çeşitli sosyal medya kanalları üzerinden yapılan paylaşımlarla maksimum kişiye ulaşarak gerçekleştirilecek.
Proje sonunda ulaşılması planlanan hedefler ise şöyle:
?Sağlıklı beslenme ve yaşama kavramları doğrultusunda aktarılan bilgilerle ülkemizdeki mevcut obezite hastası veya potansiyel obezite hastası oranını azaltmak ve sağlıklı bireyler yetiştirmeye katkı sağlamak.
Sağlıklı Yaşam maddesindeki, insanların sağlıklı bir yaşam sürmelerini ve her yaşta herkesin refahını sağlamak amacının gerçekleşmesine katkı sağlamak?

Türkiye Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Balıkesir Şubesinden; ?22 Mayıs 2016 Saat:15.00 ´de Necatibey Eğitim Fakültesi önünden başlayarak bisikletlerimiz ile bu etkinliğe katılıyoruz. Sizleri de etkinliğimize bekliyoruz. Bu anlamlı günde sizde bisikletinizi alın, Obeziteye dikkat çekmek için takım elbiseniz ile etkinliğimize katılın? daveti geldi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bisiklet Sağlık İçin Pedala
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli