Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İtfaiye Haftası coşkuyla kutlandı

İtfaiye Haftası coşkuyla kutlandı

İtfaiye Haftası etkinliklerinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı itfaiye personeli hem yarıştı hem eğlendi.

İtfaiye Haftası etkinliklerinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı itfaiye personeli hem yarıştı hem eğlendi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle 20 ilçe itfaiye grup amirliğinin katılımıyla parkur yarışması düzenledi.
İtfaiye personeli arasında birlikteliği sağlayıp motivasyonunu üst seviye çıkarmayı amaçlayan yarışmada Edremit İlçe İtfaiye Grup Amirliği birinci oldu.
Şehit İtfaiye Eri Kamil Çağlar Eğitim Merkezi´nde gerçekleşen yarışta itfaiye grup amirlikleri zorlu eğitim parkurundaki yarışta başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Her an doğal afet ve yangına karşı hazır bir görüntü veren itfaiye personeline yönelik eğitimlerin yıl boyunca devam edeceğini kaydeden İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen, ?Amacımız personelimizin kaynaşmasını ve eğlenceli bir ortamda performanslarını sergilemesini sağlamaktı. Bugün zorlu bir parkurda yarışan personelimiz, yangın, kaza, doğal afet gibi durumlara hazır olduğunu gösterdi.? dedi.
Öte yandan yarışlarda birinci olan Edremit İtfaiye Grup Amirliği´ne hediyelerini ve birincilik plaketini İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen verdi.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı