Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İyi ki belediyeler var!

İyi ki belediyeler var!

Maskenin para ile satışına yasak getirilmesinin ardından maske bulmakta zorlanan halkın imdadına belediyeler yetişiyor.

Maskenin para ile satışına yasak getirilmesinin ardından maske bulmakta zorlanan halkın imdadına belediyeler yetişiyor.
Gönen kent merkezi ve bağlı kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların maske talepleri Gönen Belediyesi tarafından yerine getiriliyor.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de var olan korona virüs salgınına karşı ilçede başarılı çalışmalar yürüten Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz´ın talimatıyla korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında halk sağlığının korunması amacıyla şehir merkezi ile kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlara verilmek üzere mahalle muhtarlarına çok sayıda maske teslim edildi.
Vatandaşların önemli ihtiyaçlarının başında gelen maskelerin, dağıtımı hakkında açıklama yapan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz "Her şeyden önce sağlık geliyor. Sağlık için alınması gereken her türlü önlemleri almaya devam ediyoruz. Bu noktada salgınla mücadele konusunda toplumun her kesiminin gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.? dedi.
Maske ve dezenfektan konusunda Gönen kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Palaz, hedeflerini maske ve eldivensiz vatandaş bırakmamak olarak açıkladı.
Haber: Ahmet Ilgazlı



Anahtar Kelimeler: belediyeler
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı