Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti, Balıkesir´de 31 Mart´ı değerlendirdi

İYİ Parti, Balıkesir´de 31 Mart´ı değerlendirdi

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı´nın ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı´nın ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlendi.
Balıkesir´de Ekilmiş Toplantı Salonu´nda gerçekleşen toplantı 25 Temmuz Perşembe günü yapıldı.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki toplantıda, 31 Mart 2019 yerel seçimleri masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşan İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu, İYİ Parti´nin taze bir kana ihtiyacı varsa, o kanı kongrede taşları yerine oturtacak bir biçimde hayata geçireceklerini paylaştı.
Partide kadro değişikliklerinin yaşanabileceği vurgusu yapan Dervişoğlu, eksikliklerin yerine getirilebilmesine yönelik çalışmaların başlatıldığını bildirdi.
?Taşıdığım sıfatın hiçbir önemi yok, çünkü siz bizi hiçbir sıfat beklentisi olmadan büyük makamlara oturttunuz? sözleriyle konuşmasını sürdüren Dervişoğlu, ?Bize verdiğiniz görev ne olursa olsun, yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz. Siz bu hareketin neferleriyken benim en şeref duyduğum görev, bir iyilik hareketinin neferi olmaktan ibarettir. Sıfat taşımadan da hizmet edilebileceğini gösterebilmektir." diyerek sözlerine ekledi.
Toplantıya; İYİ Parti Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, İYİ Parti´li Belediye Meclis üyeleri, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti İlçe Başkanları ile partililer katıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false